2017. május 29., hétfő

OUTFIT / A virágos nadrág

Eredetileg kettő az egyben, egy nadrág - két outfit típusú posztot szerettem volna csinálni, ami megmutatja, hogy nagyjából hogyan képzeltem el a vásárláskor ezt a virágmintás, elég feltűnő nadrágot különböző stílusokban. A "laza" képek végül sajnos nem készültek el, de a csinosabb összeállítást sikerült megörökíteni.


Évek óta tetszenek az egyenes szárú vagy cigarettaszabású nadrágok, de sajnos a legtöbb nem kompatibilis a vádlimmal. Ezt a darabot a budaörsi Mango Outletben találtam, és szerencsére nem feszül sehol, a vádlimon sem. Az pedig, hogy viszonylag magas derekú, és egy beépített, a nadrág anyagából készült öv is tartozik hozzá, külön tetszik - szerintem sokkal előnyösebb ez a fazon, mint az alacsonyabb derékvonal. Teljes áron egyébként nem valószínű, hogy megveszem, mert az anyaga eléggé  műanyagos (a legnagyobb melegben nem ezt fogom hordani), de egyébként tetszik és jól kihasználható, tehát az akciós árát simán megérte. Jó példa arra, hogy miért éri meg néha kinézni az outletekbe ahelyett, hogy divatdarabokra egy vagyont kiadnánk az "eredeti" fast fashion boltokban.


A vékony pántos, sifonszerű anyagú felsők - főleg ez a fehér - számomra abszolút alapdarabnak számítanak. Jó pár oldalt (és évet) vissza kell pörgetni a blogon, de nem ez a mostani az első alkalom, hogy posztban is szerepel. Betűrve, kint hagyva, farmerhoz, nadrághoz, szoknyához, blézerrel, kardigánnal, farmerdzsekivel, önmagában, színes vagy monokróm darabokkal, és bármilyen kiegészítővel működik, szinte gondolkodni sem kell rajta.

Végül pedig a szandálról: még egy olyan darab, ami nem új, és mielőtt megtaláltam, már régóta szerettem volna hasonlót. Azt hiszem, két éve vettem a Tescoban egy leárazás során 1500 forintért (bizony), és milyen jól tettem. Igaz, hogy nem hordom nonstop, és akkor sem egész napokra, de így még mindig bírja. A sarka teljesen kényelmes, és ha ez tönkremegy, lehet, hogy megpróbálok keresni egy jobb minőségű, gyakrabban is hordható alternatívát, mert szerintem rengeteg ruhához illik ez a fazon.Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése