2016. július 8., péntek

Nyár az erkélyen

Hangulatképek az elmúlt pár hétből, amikor csak az erkélyen töltött pihenő- vagy tanulóidő kötött össze a külvilággal. Ez is lehetne a cím hosszabb változata, de ikeás szerzeményeknek is hívhatnánk. Mert ahhoz, hogy az erkély átváltozzon pár muskátli lakhelyéből valami többe, az is kellett, hogy az Ikeában nyélbe üssük az év vásárát, és a pénztár előtti utolsó darabos kiárusításról annyiért vegyünk meg egy szuper kinti széket a hozzá tartozó párnával, amennyiért egy műanyag sámlit sem kaptunk volna. Sőt, teljes áron a párnát sem.

"Egyszemélyes" erkélyünk van, a széken és pár virágon kívül más nem nagyon fér ki, de néhány új kiegészítővel és egy rendrakással (amihez bevallom, nekem nincs közöm) nagyon kellemes sarok alakult ki. Annyira kellemes, hogy a napsütésben A Székben kint eltöltött - amúgy nem hosszú - idő hatására egész jó színem lett pár nap alatt. Más ennek lehet, hogy örülne, más körülmények között valószínűleg én is, de az államvizsga előtti héten inkább már ki sem tettem a lábam, nehogy a bizottság azt higgye, hogy valami egzotikus tengerparton süttettem a hasamat tanulás helyett. A szobafogság és az elhasznált bőrradír-mennyiség megtette a hatását, nem hitték azt. Én pedig kezdhetek újra magamra szedni egy kis színt. (Amikor ezt olvassátok, a folyamat már el is kezdődött.)

Egyszer jó lenne majd egy nagyobb teraszt vagy kertet is berendezni, kidekorálni, de addig is itt van pár részlet, ami a tapasztalat alapján a legkisebb kinti teret is megtölti élettel és nyári hangulattal.

VIRÁGOK
APRÓ KIEGÉSZÍTŐK


KÉNYELMES ÜLŐHELY

napozóágy és párna / Ikea
A SZABAD ÉG :)
FŰSZERNÖVÉNY-KERTECSKE

kaspó: Ikea

ÉTEL-ITAL

Limonádé, ami nálam citromos víz
naagy vizespohár / Ikea

tányér / Ikea
kalap, napszemüveg / H&M

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése