2014. szeptember 5., péntek

Őszre hangolódós, boyfriend jeans-es inspirációs képek

Nem, nem lettem megszállottja ennek a nadrágnak, de mivel nem lehet bármivel felvenni, kerestem pár képet, hogy mivel lehet stílusosan hordani. Főleg olyanokat választottam, amiket magamon is el tudok képzelni, vagy már esetleg mindentől függetlenül párosítottam is hasonló darabokkal a sajátomat.

Egyben őszi ráhangolódásnak is szánom a képeket; enyhébb és hűvösebb időre is találtam ötletadó szetteket. A legtöbb összeállításban pedig a farmer simán helyettesíthető egy szűk szárú darabra, úgy is jól nézne ki.

Amíg még marad a jobb idő...

Szandállal, vékony kardigánnal. Tetszenek a semleges színek, az egyhangúságot a színes nyaklánc töri meg egy kicsit.
Nagyon tetszik ez az összeállítás, úgy, ahogy van. A laza csíkos póló és a kalap is. Magamon sajnos ez utóbbit (még) nem igazán tudom elképzelni.
Egymáshoz illő napszemüveg, táska és szandál, és egy nagy színfolt a mintás sál személyében.

Élénk balerinacipővel.
Általában nem tetszik a boyfriend jeans - blézer párosítás, főleg nem magassarkúval, nekem kicsit erőltetett. Ezzel a laza blézerrel viszont más a helyzet. A lábtartáson kívül nagyon rendben van a kép.

A hűvösebb időkre...

Én személy szerint nem biztos, hogy nagyon rétegeznék egy ilyen bővebb nadrággal, de ki tudja... Biztos meg lehet oldani úgy is a dolgot, hogy ne tűnjön az ember kétszer akkorának, mint szükséges. Ebben talán segíthet a sál, előnyösnek tűnik optikailag. Ha pedig nincs igazam, akkor is nagyon tetszenek, nekem is kéne keresnem egy új darabot.

Azt sem tudom eldönteni, hogy zárt cipővel, különösen bokacsizmával tetszik-e ez a felhajtott megoldás. Könnyen rossz helyen vághatja el a lábat, vagy túl tömzsi lehet az összhatás, a két következő képen viszont hordhatónak tűnik a dolog.Sportosan...

Volt már, hogy egészen hasonló darabokat válogattam össze, és nagyon kellemesen, a szó legjobb értelmében (már ha van ilyen) suttyósan éreztem magam benne.:D Szabadtéri, hétvégi programokhoz (is) tökéletes, kényelmes szett:


Elegánsan...

Már amennyire lehet. Azt már említettem, hogy nem rajongok a szakadt, lógós nadrág és magassarkú, és/vagy blézer párosításért - ha valahova tényleg csinosan kell menni, akkor biztos nem (ilyen) farmert választanék - de ez a két kép mégis megtetszett.

Nagyon egyszerű, semmi minta, semmi felirat. Egészen letisztult hatású.
Fekete és egy kis bézs. Ilyesmi cipőm van is, egyszer talán megnézem, hogy felvéve mennyire idegen tőlem ez a stílus.
A képek forrása megtalálható a Pinterest-táblámon.

Nincsenek megjegyzések :

Megjegyzés küldése